Inkontinens

Vi er opptatt av at produktene vi tilbyr har stor sugeevne, føles tørre i overflaten og samtidig være diskret og komfortable å bruke. Vi hjelper deg med valg av produkter og tilbyr gratis vareprøver.

Urinlekkasje er mer vanlig enn hva mange tror. Det kan skje hvem som helst og når som helst. Opplever man urinlekkasje anbefaler vi å oppsøke lege. Det er viktig at man får kartlagt årsaken til lekkasjen, slik at man får riktig behandling. Da kan man kanskje bli kvitt lekkasjen, eller redusere den.

Dersom urinlekkasjen er av varig art, eller man trenger beskyttelse i en behandlingsperiode, kan legen i de fleste tilfeller gi inkontinensutstyr på blå-resept/ E-resept.

Vi  tilbyr bind og bleier for alle typer og grader av urinlekkasje.  Kontakt oss om du ønsker en samtale med vår inkontinensveileder eller for avtale om hjemmebesøk.


Beskyttelse

Det finnes tre hovedtyper av beskyttelse for deg som plages med inkontinens. Alle disse typene fås på resept.
Kroppsformet bind er for deg som har lett, moderat eller en tung urinlekkasje, både for kvinner og menn. Bør brukes med tettsittende undertøy. 
Bleiebukser ser ut som vanlig undertøy og passer på både menn og kvinner. Kan brukes ved alle typer urinlekkasje. Bleiebukser kan også brukes av barn som har vokst ut av barnebleier. 
Tapebleie har justerbar festetape som gir god komfort og passform. Passer for både kvinner og menn som har liten eller ingen kontroll på blære/tarmfunksjon. Kan anvendes på barn som har vokst ut av barnebleier. 
Flexbleie/beltebleie er en serie bleier utviklet for tung til svært tung inkontinens.   Bleien er enkel å sette på ved at man først fester beltet rundt livet, for så å feste bleien med borrelås til selve beltet.

 


Andre produkter

Det finnes en rekke produkter og hjelpemidler som kan gjøre hverdagen for deg med inkontinens enklere.
Stol og sengebeskyttelse beskytter mot utilsiktet urinutslipp. Fås på resept
Nettingtruser holder bind på plass og sørger for optimal komfort og lekkasjesikkerhet. Fås på resept
Barrierekremer beskytter, lindrer og reparerer hudirritasjoner ved inkontinens. Lindrer irritert eller skadet hud og hindrer ytterligere irritasjon, rødhet og kløe. Fås på resept.
Vaskekrem brukes uten vann. Mild og såpefri vaskekrem som holder huden ren, fuktig, myk og glatt. Brukes ved daglig vask. Påføres direkte på huden eller på en vaskehanske/vaskeklut for mild rengjøring av intimområder eller andre steder på kroppen.
Våtservietter ekstra myke og tykke våtservietter for daglig rengjøring og inkontinenspleie.
Dynetrekk puster, har en vanntett innerside og en utside av myk frottè. Trekkene     legges utenpå dynen og lukkes med glidelås i fotenden. Vanlig sengetøy brukes utenpå
Madrassbeskytter puster, har en vanntett innerside og en utside av myk frotté. Trekkene    legges utenpå madrassen og vanlig sengetøy brukes utenpå.

 

Kontakt oss dersom du  har spørsmål eller ønskjer hjelp til å finne tilleggsprodukter som passer for deg.


 

Les mer om noen av våre mest solgte forbruksvarer:

tena_olje
Olje
TENA 

dax_zink
Zinksalve
Dax

attends_barriere
Barrierespray
Attends
tena_barriere
Barrieresalve
TENA

cavilon-barriere
Barrieresalve
Cavilon

cavilon_barriereklut
Barriereklut
Cavilon

attends_stretch_fitMikrofibertruse
Attends

Tena_stretch_panty
Mikrofibertruse
TENA
TENA_bomullstruse
Bomullstruse
TENA

tena_våt
Våtserviett
TENA

attends_våtserviett
Våtserviett
Attends
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com