Strømper

Vi hjelper deg med å finne en strømpe tilpasset deg

I situasjoner der blodsirkulasjonen i bena svekkes vil en strømpe kunne løse mange av de medførende plagene. Vi fører et bredt utvalg av strømper, og tilhørende produkter, og hjelper til med å finne rett produkt for deg og din situasjon. Ta kontakt dersom du har spørsmål, ønsker informasjon eller hjelp til å finne en strømpe tilpasset deg.

Strømper

Støttestrømper/reisestrømper er en forebyggende strømpe. Man har ingen spesielle problemer som hevelse i benet eller åreknuter, men føler at man blir tung og sliten i bena ut over dagen. En strømpe i rett størrelse reduserer hevelser og ubehag i bena ved for eksempel graviditet, lange reiser, mye ståing og gåing. Tilpasses individuelle mål på benet.
Antitrombosestrømper er en strømpe for de som er mye sengeliggende og vil redusere risikoen for blodpropp. Tilpasses individuelle mål på benet.
Kompresjonsstrømper er til syke ben som krever behandling. Strømpene er oppdelt i klasser som indikerer hvor høyt mottrykk strømpene gir på muskelvenepumpen. Klasse 1 strammer minst og klasse 4 er strammest. Før bruk av kompresjonsstrømpe bør man rådføre seg med lege.
Antisklisokker for både menn og kvinner er en sokk med antiskli. Sålen har et silikonmønster, inspirert av vinterdekk, for et sikkert fotfeste på glatte gulv og risikoen for å ramle minimerer.

Både antitrombosestrømper og kompresjonsstrømper tilpasses etter Individuelle mål på benet.

Andre produkter

Det finnes en rekke produkter og hjelpemidler som kan gjøre hverdagen for deg som bruker en form for strømpe enklere.

Strømpepåtrekker er et enkelt og praktisk hjelpemiddel som hjelper brukeren med å ta på strømper uten anstrengelser. Kan brukes på alle kne- og lårstrømper, både med åpen og lukket tå. Strømpepåtrekkere minimerer slitasjen på strømpen, og forlenger dermed strømpens levetid.
Strømpeavtrekker er et hjelpemiddel for lettere å få kompresjonsstrømpene av, og  kan gjerne brukes sittende.
Strømpelim brukes på strømper uten en festekant i silikon. Limet påføres direkte på huden, og smuldrer bort når strømpen trekkes av.
Silketupp er et påtrekkshjelpemiddel for kompresjonsstrømper med åpen tå. Den glatte silketuppen letter påtrekkingen, spesielt over hælen.
Helsefaglig kompetanse
Gratis hjemmebesøk
Fraktfri levering
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com