Resource Senior Activ

Published by Bien AS on

Resource Senior Activ

Resource Senior Activ er en næringsmessig fullverdig næringsdrikk spesielt beregnet for å dekke bestemte næringsbehov hos eldre, for eksempel ved sykdom og postoperativ.

Resource Senior Activ er rik på kalsium, D-vitamin og protein, noe som er viktig for opprettholdelse av muskelmasse og et strekt skjelett, faktorer som kan redusere risikoen for fall og frakturer. 2 flasker Resource Senior Activ pr. dag gir 1000 IE D-vitamin og dessuten 960 mg kalsium. I tillegg inneholder Resource Senior Activ blant annet omega – 3 fettsyrer, som kan ha en positiv effekt på hjerte og karfunksjonen, samt prebiotiske fibre, som bidrar til å opprettholde tarmfunksjonen.

Bruksområder: Resource Senior Activ er beregnet for kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring. Egner seg også for eldre pasienter som er eller kan risikere å bli rammet av komplikasjoner som følge av underernæring, for eksempel skjelett og muskelsmerter, økt falltendens, frakturer, sår som er vanskelige å lege, muskelnedbrytning og kognitive lidelser.

Ristes før bruk. Serveres gjerne avkjølt. Kan fryses til is.

Produktet kan foreskrives på blå resept.

 

Categories: Ernæring - Nyheter

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com