Frihet til å dra hvor du vil, når du vil

Published by Bien Butikkdrift on

For de fleste av oss er dette noe vi opplever nærmest som en selvfølge. Imidlertid gjelder ikke dette for alle. Det kan være mange årsaker til at man ikke lenger kan ta del i samfunnet på samme måte som før, men heldigvis finnes det gode hjelpemidler som kan bidra til å forhindre passivitet, isolasjon og ensomhet.

 Førerkort er ikke påkrevd 
En elektrisk scooter kan gjøre det lettere å planlegge daglige aktiviteter og gjøremål som f.eks. å handle, treffe venner og familie, legebesøk, eller kjøre deg en tur.
Tenk deg følelsen av å klare dette selv uten og be om hjelp til å kjøre deg hit og dit.
Førerkort kreves ikke ved bruk av elektriske scootere da disse regnes som gående i trafikken.

På Torpomoen har vi ulike scootere utstilt
Cabin scooter er blant våre favoritter når det gjelder elektriske scootere. Dette er en elegant scooter med kabin for det norske markedet. Den har god innvendig plass og store dører, vinduer som kan åpnes, vindusspyler og visker og et dieseldrevet varmeapparat. Ryggekamera i speilet som gir en svært god oversikt når man skal rygge. Scooteren har en kjørelengde på over 40 km og en topphastighet på 9,9 km/t.
Store gode hjul med grovt mønster i kombinasjon med en 1000W motor gjør at man kommer seg godt frem. Den gode fjæringen foran og bak gjør at man er sikret en behagelig kjøretur.

Velkommen til en prøvetur
Med sitt stilige design, fokus på komfort, sikkerhet og brukervennlighet er denne scooteren virkelig verdt en prøvetur.

 

 

 

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com