Hva er inkontinens?

Published by Bien Butikkdrift on

Urininkontinens er ufrivillig urinlekkasje. Alle kan oppleve urinlekkasje i løpet av livet, og det kan ramme både kvinner og menn i alle aldre selv om flere aspekter ved det å bli eldre (overgangsalder, prostata etc) kan ha innvirkning på blæren, er ikke urinlekkasje kun utbredt blant den eldre generasjon.

Inkontinens er en medisinsk tilstand – ikke en naturlig del av aldringsprosessen. Søk legehjelp om du opplever urinlekkasje. Behandlingsform vil avhenge av hvilke type problem og helsesituasjon du har. Personer som søker hjelp merker ofte at problemet blir mindre, noe som igjen resulterer i høyere livskvalitet.
Det anbefales ikke å bruke menstruasjonsbind for urinlekkasje ettersom disse bindene er laget for tykkere væsker enn urin. For best mulig beskyttelse anbefaler vi produkter som er spesielt utviklet for å ta imot urin og som er godkjent på resept.

Kontakt oss dersom du ønsker en samtale med vår inkontinensveileder eller for avtale om hjemmebesøk. Hun kan hjelpe deg med valg av produkt og tilby gratis vareprøver.
Vi tilbyr gratis hjemkjøring av inkontinensprodukter på resept.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com