Vi har munnbind på lager

Published by Bien Butikkdrift on

Korrekt bruk av munnbind kan forebygge at du smitter andre, og kan redusere risikoen for at du selv blir smittet. Ved feil bruk øker sjansen for at du kan bli smittet.

  • God håndhygiene er viktig, og det må gjennomføres både før du tar på munnbind, og etter at du har tatt av eller berørt munnbindet.  Har du ikke tilgang til vann og såpe der og da, bruk hånddesinfeksjon.
  • Pass på at munnbindet sitter tett inntil ansiktet og godt over nesen. For at munnbindet skal ha optimal effekt, må det sitte tett rundt hele omkretsen (munn, nese og hake) i hele perioden du bruker det. Ikke ha det nedenfor nesen eller på haken, eller flytt det opp og ned.
  • Unngå å berøre forsiden på munnbindet, og vask hendene dersom du berører det.
  • Siden munnbind har begrenset effekt og levetid, må det byttes med jevne mellomrom. Er munnbindet fuktig, tilsølt, eller du tar det av for å spise, må det byttes.
  • Munnbind er til engangsbruk og skal ikke brukes på nytt dersom du har tatt det av. Det skal kastes i restavfall med en gang du har tatt det av. Sørg for å kaste slikt avfall i en beholder med lokk, slik at ikke vinden tar med seg søppelet og sprer det rundt.  Husk å vanske hendene etter at du har tatt av munnbindet. 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com