Tena Pant Maxi Buksebleie for urinlekkasje

Published by Bien Butikkdrift on


TENA Pants Maxi er myke og komfortable buksebleier for urinlekkasje, utformet for kvinner og menn til bruk både dag og natt. TENA Pants Maxi sikrer tørrhet, lekkasjesikkerhet og hindrer lukt, til forskjell fra standard bleier for voksne. Tena Pants Maxi suger raskt væsken vekk fra overflaten for full sikkerhet, og den raskt absorberende kjernen låser deretter inn urinen, selv i større mengder, slik at huden ikke utsettes for fuktighet. Dette gir god hudomsorg. Disse undertøysliknende inkontinensproduktene er laget av tekstillignende, pustende materialer med en enestående absorberingsevne, og siden produktet minner om vanlig undertøy fremmer det en uavhengig og aktiv hverdag.

TENA Pants Maxi kommer i en rekke  størrelse.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com