NordiCare Lyft Plus brokkbelte

Published by Bien Butikkdrift on

NordiCares Lyft Plus- belte er et ekstra stødig  belte med mykt formet mageparti som gir behagelig og effektiv støtte/løft til personer med kraftig buk, eller ved ulike typer mindre brokk.

Lyft Plus er et elastisk belte med mykt formet mageparti. Frontpartiet er uelastisk for å gi optimal støtte. Materialet i ryggpartiet er elastisk. Beltet lukkes med en borrelås i siden. Høyde midt foran er 28 cm og 23 cm midt bak. Finnes i str S – XXL. Kan vaskes i maskinen.

Beltet er egnet for personer med stor mage som trenger støtte/avlastning, ved ulike typer mindre brokk og som avlastning etter keisersnitt. Beltet kan også brukes som avlastning etter bukoperasjoner for å forhindre arrbrokk/oppsprekking av sår.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com