Brokk – mange kan rammes av brokk, men hjelp og behandling finnes

Published by Bien AS on

Balder lyskebrokkbelte en-sidig                 Balder lyskebrokkbelte to-sidig      

Det finnes mange typer brokk og flere årsaker til hvorfor man får brokk. Brokk fremtrer som en kul når man står oppreist, hoster eller presser ut magen. Noen ganger kan brokket gi svie og ubehag før det blir synlig. Over tid kan brokket bli større og gi økende plager 

Når man har brokk, bør man være forsiktig med tunge tak og løft. I mange tilfeller kan brokket bli større og gi økende plager for den som rammes, uansett brokktype, men i dag finnes det mye god hjelp og behandling å få.

Lyskebrokk er den vanligste typen brokk og flere menn enn kvinner rammes. Et lyskebrokkbind med god støtteeffekt kan forebygge en videre utvikling av brokket.

Balder er et smidig og diskré lyskebrokkbelte som ikke synes under klærne. Belte har god støtteeffekt og passer ved mindre og middels store brokk. Det er lett å tilpasse og finnes for dobbeltsidig og enkeltsidig brokk. Balder Dubbel leveres med to løse pelotter som kan plasseres i lommene foran. Balder Venstre og Høyre leveres med én pelott. Pelottene kan formes og slipes for individuell

 

 

 

Categories: Andre produkter

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com