Fiberdynen – en myk vektdyne som beroliger og gir bedre søvnkvalitet

Published by Bien Butikkdrift on

Picomed`s komfortable Fiberdyne er en tyngdedyne for alle som sliter med å finne roen i forbindelse med søvn.

Fiberdyne - Kopi

Den luftige og pustende dynen beroliger og gir bedre søvnkvalitet. Den er derfor et unikt og effektivt tilbud til for eksempel pasienter med angst i forbindelse med søvn, eller pasienter som av andre grunner er urolige.

Enighet blant fagfolk

Ergo- og fysioterapeuter, pleiepersonale, leger og personer som har testet Fiberdynen i praksis, gir utrykk for at den er myk og føles som en alminnelig dyne, tross tyngden. Når man bruker Fiberdynen tenker man ikke over at det også er et hjelpemiddel.

Hvem kan bruke en tyngdedyne?

Personer som sliter med å finne roen kan ha stor nytte av Fiberdynen. Litt hviletid under dynen kan redusere angst og uro. Også personer med kognitive forstyrrelser kan ha glede av Fiberdynen, som for mange kan være et alternativ til dyr sovemedisin. Andre som kunne tenke seg en komfortabel dyne med lett tyngde, kan med fordel bruke Fiberdynen, da det gir en behagelig og deilig følelse av ro.

Fiberdynen kan ha en positiv innvirkning på personer med for eksempel:

  • Motorisk uro
  • ADHD
  • Søvnbesvær
  • Psykoser
  • Autisme
  • Uro/angst
  • Demens
  • Konsentrasjonsproblemer
  • Stress
Categories: Andre produkter

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com